We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Media Mediterranea 25: "Tomorrow's Parties" - Vida Guzmić - Artist talk

by Metamusic Production

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

about

Media Mediterranea 25
Izložba "Tomorrow's Parties"
(ECPD, Pula - 22. - 29. 04. 2023.)
Vida Guzmić - Artist talk

VIDA GUZMIĆ
a note on slippage

Rad a note on slippage kolažna je videobilješka ženskog subjekta u urbanom okruženju i mogućnostima njezina pregovaranja i kretanja kroz urbani prostor. U potrazi za vlastitim odrazom u gradskom i digitalnom pejzažu, iskaz je predstavljen kao stereoskopska instalacija, kako bi se propitao jaz između slike i gledatelja/ice. Projekt je realiziran u okviru Summer Sessions mreže za razvoj talenata kao koprodukcija udruge Metamedij i V2_Laba for the Unstable Media.

Vida Guzmić (1986.) magistrirala je na Novim medijima, ALU Zagreb. Završila je Obrazovni program Ženskih studija i edukacijski program Kustoske platforme 2012./2013. Bila je rezidentica na V2_Lab for Unstable Media (Rotterdam) i KulturKontakt Austria u Beču 2016./2017., te polaznica studijskih programa WHW akademije u Zagrebu 2018./2019. i Home Workspace Programa na Ashkal Alwan Lebanese Association for Plastic Arts u Beirutu 2019./2020. Od 2009. godine izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu, između ostalog na 41. Splitskom salonu, samostalnoj izložbi u Galeriji Miroslav Kraljević u sklopu natječaja Tvornica, grupnoj izložbi Urgent perspectives #1, Projektraum Viktor Bucher u Beču, kao finalistica nagrade Radoslav Putar u Galeriji Galženica, 31. Salonu mladih (HDLU), THT nagradi (MSU) i grupnoj izložbi We outsourced everything and now we’re bored u L’Atelier-Kunst(spiel)raum (Berlin). Članica je kolektiva Zvukospjevi i Studija Pangolin gdje radi kao suradnica na projektima i filmovima, osmišljava i vodi radionice za mlade žene i romsku djecu, te razvija vlastite projekte.

credits

released April 23, 2023

license

all rights reserved

tags

about

Metamusic Production Pula, Croatia

Metamusic is a community studio and record label based in Pula, Croatia. Our first users are promising young musicians and artists. We are open for collaboration on a national and international level.

contact / help

Contact Metamusic Production

Streaming and
Download help

Report this track or account

If you like Metamusic Production, you may also like: