We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Re​/​Made in Rojc

by Metamusic Production

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

about

Album Re/Made in Rojc rezultat je programa koji je provodila udruga Metamedij 2019. i 2020. godine u sklopu projekta GRAD(imo)ROJC s ciljem uključivanja zajednice u kreiranje i provedbu kulturnih sadržaja. Obuhvaćao je natječaj za mlade neafirmirane glazbenike ‘’Made in Rojc’’, radionicu osnova rada u studiju za javnost i finaliste natječaja te radionicu remiksiranja glazbe ‘’Remade in Rojc’’. Kao članovi žirija natječaja, u programu su sudjelovali Marijan Jelenić, Miro Kusačić i Ferid Hukić. Oni su iz prijava odabrali četiri izvođača koji su svoje pjesme koje se nalaze na ovom albumu snimili u community studiju Metamusic, uz pomoć studijskih tehničara Bruna Legovića i Ferida Hukića. Program je završio radionicom ‘’Remade in Rojc’’ koja se održala pod vodstvom Branka Škare, Ivana Šugara i Anamarije Škara Youens i rezultirala je pjesmama koje su također dio ovog zajedničkog albuma

credits

released May 6, 2021

license

all rights reserved

tags

about

Metamusic Production Pula, Croatia

Metamusic is a community studio and record label based in Pula, Croatia. Our first users are promising young musicians and artists. We are open for collaboration on a national and international level.

contact / help

Contact Metamusic Production

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Metamusic Production, you may also like: